Skip to main content

FAGERNES YACHT KLUBB

Fagernes Yacht Klubb er lyden av saltvann, solskinn og sommer. Av udødelige hits, gitarsoloer og allsang. Siden 2009 har de gledet konsert og festivalgjengere med tolkninger av noen av de største Yacht Rock-klassikernegjennom tideneog blitt et av Norges mest etterspurte og populære liveband. Yacht Rock er en samlebetegnelse på musikk som ble popularisert på USAs vestkyst på sent 70 og tidlig 80-tall. Med artister som Toto, Hall & Oates, Kenny Logginsog Steely Dan regjerte Yacht Rockernehitlistene med silkemyk, melodisk rockemusikk ispedd R&B og jazz.

Med en virtuos samling musikerefra Bergens hyllede musikkmiljø gjør Fagernes Yacht Klubb hommage til sjangerens største hits med enorm respekt for kildematerialet, full blåserekke, perkusjon, to gitarister og fem vokalister. Med låter som Rosanna, What A Fool Believes, Ride Like The WindogRock With Youer scenen satt for en ekte festaften.

De har blitt kalt verdens beste coverband og tatt stegene fra små kjellerklubber til utsolgt Sentrum Scene, Storsalen i Trondheim og USF Verftet.

Booking: lasse@act.as